Boekbespreking 'Deuterium Depletion'

In 2022 verscheen het 2e boek van Gábor Somlyai, met als titel 'Deuterium Depletion' ~ A New Way in Curing Cancer and Preserving Health. Het getuigt van 20 jaar extra ervaring in het werken met deuteriumarm water in de praktijk, sinds de publicatie van zijn eerste boek 'Defeating Cancer' uit 2002.

Beide boeken zijn zowel toegankelijk als gedetailleerd. Zij zijn niet alleen geschreven voor artsen, maar ook voor patienten en voor leken. Behalve uitleg over de principes achter deuterium 'depletion' ofwel deuterium 'uitputting', vind je praktische informatie over de toepassing van DDW; de afkorting voor Deuterium Depleted Water. 

Deuterium-arm water wordt zowel preventief als curatief benut. Dit boek gaat echter vooral in op het behandelen van tumoren in de praktijk. Daarnaast wordt steeds meer bekend over positieve effecten bij andere aandoeningen, waaronder diabetes.

Voor deze boekbespreking ga ik uit van de actuele uitgave van eind 2022. Ik geef de samenvatting zoals ik die voor mijzelf heb gemaakt. Dit heb ik willen doen om:

1: dan toch eindelijk de kern van het onderwerp te kunnen vatten (lezen is een ding maar begrijpen is vers twee)

2: effectief over de waarde ervan te kunnen communiceren (hoe maak ik dit complexe onderwerp bevattelijk)

3: mensen die hier baat bij hebben een helpende hand te bieden (wanneer je ziek bent is dit - begrijpend - lezen bijna niet te doen).

Daarnaast steun ik graag het uitputtende werk van Gábor Somlyai, die niets liever ziet dan dat meer mensen gebruik mogen maken van de voordelen van deze sub-moleculaire ondersteuning van reguliere behandelmethodes.


Cover Boek Deuterium Depletion

Te bestellen bij de (online) boekhandel of als extra bestelling bij DDW in onze webwinkel.

.....wordt vervolgd..

Reactie plaatsen